Hiustenhoitotuotteet


Meillä on laaja valikoima laadukkaita hiustenhoitotuotteita. Hyvillä tuotteillamme pidät hiuksesi hyvässä kunnossa myös parturi-kampaamokäyntien välillä. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan hiuksillesi oikeanlaiset tuotteet. Edustamme muunmuassa seuraavia merkkejä:  Goldwell, Paul Mitchell ja Teatree.

GOLDWELL:
Se on jokaisen näyttävän lookin, jokaisen värin,
leikkauksen ja muotoilun salaisuus: ammattilaistuotteet, jotka täydentävät palveluasi. Saavutat upeat tulokset ja saat asiakkaasi rakastumaan hiuksiinsa uudelleen. Koska terveet, kiiltävät hiukset ovat paras käyntikorttisi ammattitaidostasi.
http://fi.goldwell.com/TEATREE:
Paul Mitchell Tea Tree the Experience -sarjan jokainen tuote sisältää australialaista teepuuöljyä. Luonnosta saatava antiseptinen öljy tunnetaan maailmalla sen uskomattoman puhdistavista vaikutuksista. Teepuuöljy
on luonnonystävän ehdottomasti paras vaihtoehto perinteisille puhdistustuotteille. Öljy muodostuu 48 luonnollisesta ainesosasta. Teepuu eli Melaleuca
Alternifolia kasvaa Australiassa ja teepuuöljy kerätään puun lehdistä. Sadonkorjuun aikana puita ei
vahingoiteta, joten teepuuöljy on ympäristöä säästävä tuote. Teepuu on uusiutuva luonnonvara ja Australian aboriginaalit eli alkuperäisasukkaat ovat käyttäneet öljyä puhdistukseen ja desinfioimiseen jo vuosituhansien ajan.
https://www.paulmitchell.com/our-products/tea-tree/

PAUL MITCHELL:
Paul Mitchell -tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti tinkimättömästä laadustaan. Paul Mitchellin pulloissa yhdistyvät laatu ja etiikka. PM System oli ensimmäinen hiuskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinkokeita. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet kerätään luonnosta vahingoittamatta ympäristöä. Paul Mitchell Systems hyödyntää aurinkoenergiaa omalla farmillaan Havaijilla.
https://www.paulmitchell.com/our-products/paul-mitchell/